diumenge, de febrer 10, 2013

Festa linedance amb diferents estils musicals al Sheila


Nota enviada per: Alfons Pérez

Després de la molt bona acceptació de la primera festa de ball en línia al Sheila, continuem amb la festa, però a partir d'ara cada primer dissabte de mes. No us perdeu aquesta festa, ja que podreu ballar totes les coreos amb tot tipus de música (no només música country). I tot això amenitzat per l'Anna i la Vanessa.

Dia: dissabte, 2 de març de 2013
Hora: des de les 22:30h fins a les 02:00h
Lloc: Escola Sheila (C/Corominas, 38 - L'Hospitalet De Llobregat)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger