diumenge, de febrer 10, 2013

Concert de InblauK al Renegade Music & Dance de Mataró


Nota enviada per: Renegade, Music and Dance

InBlauK ofereix un concert acústic enèrgic i original, amb un estil acústic country-rock propi avalat per nombroses i excepcionals crítiques a nivell estatal i internacional. És el guitarrista acústic emergent més destacat de tot l'Estat, recolzat per marques multinacionals com Ibanez, Aurora Strings Spain o Steve Clayton Usa que garantitzen la qualitat d'aquest músic.

Dia: divendres, 22 de març de 2013
Hora: des de les 22:30h fins a les 01:30h
Entrada: 6 euros
Lloc: Renegade, Music and Dance - Mataró
Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger