diumenge, de febrer 10, 2013

1ª Festa de ball Country al Cafè de Jorba (Anoia)

Nota enviada per: Dan McFlyer

No us perdeu la primera Festa Country al Cafè de Jorba, on a les 14h podrem dinar amanida, botifarra a la brasa amb cansalada i seques, tot regat amb cervesa o refresc i postres, i després, cap a les 17h i fins a les 20h com a mínim, ballarem country a la carta, és a dir, segons demaneu anirem posant per ordre de petició tot i que si se'n demanen moltes seguides de difícils les intercalarem amb d'altres de fàcils per que hi hagi per a tothom.

Farem classe d'un ball senzill i un altre de two step, així el ball que no sabeu el podeu ballar igualment.

Preu entrada i consumició: 6 euros
Preu entrada i dinar: 18 euros.

Dia: diumenge, 24 de febrer de 2013
Hora: des de les 14:00h fins a les 20:00h
Lloc: El Cafè de Jorba - Jorba (Anoia)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger