dilluns, de gener 14, 2013

Roda de concerts al Dakota Country Custom

Font: Countrycat

El Associació Dakota Country Custom, un espai que pretén obrir-se tant a l'afició Country com a la Custom, comença una nova iniciativa molt destacable: una roda de concerts en directe!


Començarà el dissabte 26 de gener amb els Double Six. Però al llarg de la roda està previst que toquin grups com ara Frank's Box, els Elvis & the BLuee Monn Boys o els Del Blanco.

Dia: dissabte, 26 de gener de 2013
Hora: a partir de les 23:00h
Entrada: 4 euros
Lloc: Dakota Country Custom


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger