dilluns, de gener 14, 2013

Ballada a Argentona

Festa Country a Argentona
Nota enviada per: Maria Espiell

Esperem que aquestes festes de nadal i l'entrada al nou any us hagi anat d'allò més bé.

Ara ja, amb renovades energies i amb ganes de treure'ns aquells grams de més agafats amb els torrons i el cava, com cada tercer diumenge de mes, el proper dia 20 de gener, a partir de les 6 de la tarda ens trobarem a la carpa del Centre per ballar country: ballarem els balls que ja sabem, practicarem de vells i nous i sobretot ens ho passarem d'allò més bé. amb la música que ens punxi la MARIA ESPIELL, com sempre... al nostre costat fent-nos ballar!

Hem canviat el sistema de pagament d'entrada: aquest any el preu són 5 euros, però amb beguda inclosa. A la mitja part com sempre tenim sorteig, també servei de bar i us esperem amb molta il·lusió i amb ganes de retrobar-nos de nou.

Pels acompanyants que no ballin tenim cinema: a les 17:30h "Les aventures de Tadeo Jones" i a les 19:30h "ARGO".

Ens veiem doncs aquest proper diumenge! Salutacions!

Dia: diumenge, 20 de gener de 2013
Hora: des de les 18:00h fins a les 21:00h
Lloc: c/Bernat de Riudemeia, 4 (Argentona)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger