dimarts, d’octubre 02, 2012

Nou pack pel 10è Festival Spanish Event de Lloret de Mar 2012


Nota enviada per: The Spanish Event

S'acosta la 10ª edició del festival Spanish Event!

En tant sols 3 setmanes, es van esgotar totes les entrades! Des de 15 de Juny fins a principis de Juliol, 1.600 linedancers van confirmar la seva presència!

Però seguiu llegint, que us expliquem què podeu fer per assistir-hi... ;-)

La desena edició de l'Spanish Event ha merescut la confiança dels linedancers de tot tipus, Country i Freestyle, provinents de tot Europa fins penjar el rètol de Complet en un temps record per als cinc hotels habituals d'aquest esdeveniment.

En veure el ritme d'inscripcions, l'organització va començar a treballar per habilitar un nou espai: el Hall "All Western", i aconseguir nous hotels, a més dels cinc ja plens, a un preu interessantíssim per als linedancers (veure plànol de situació)

La gran majoria de grups que s'han quedat fora no havien assistit abans al Spanish Event, per això l'organització ha creat el nou Pack All Western per donar cabuda fins a un màxim de 300 persones més, que vulguin començar a conèixer el nostre esdeveniment.

Què inclou el nou Pack All Western?
• Allotjament a pensió completa (comença amb el sopar) en un dels següents hotels: Hotel Elios, Hotel Maria del Mar o Hotel Royal Beach. Nit Dissabte 17.
• Passi All Western: Entrada al recinte "All Western" a partir del Dissabte a les 18:00, i el Diumenge tot el dia.
• Samarreta Spanish "Event 2012"
• Inscripció Concurs Amistós Honky Tonk, ProAline i Partner.

Nota: Les activitats en l'Olympic, incloses en la resta Pack de l'Spanish Event, no són accessibles amb el Pack All Western.
L'allotjament és en habitació doble compartida


Quines activitats se celebraran al Hall All Western?
• Concert de Texas Renegade i Back to Texas
• Duel of the Giants
• Deejay Kombat
• Ball Lliure
• 5 Classes de coreògrafs internacionals del "Choreo´s Show 2012"
• Campionat d'Espanya de Linedance i Ball Country
• Competicions de Country Linedance i Partner
• Concursos amistosos Honky Tonk i ProAline

Qui podrà accedir al Hall All Western?
• Els que disposin del nou Pack All Western d'una nit.
• Tots els que disposen de Pack Olympic, o Royal Star de dues nits o més.
• IMPORTANT Els linedancers amb Pack Olympic, o Royal Star que no desitgin desplaçar-se al Hall All Western, podran seguir les activitats en el mateix, en una pantalla gegant situada a l'Olympic.


+Info i Reserves: www.cities-in-line.com o al mail thespanishevent@cities-in-line.com

A l'edició d'enguany del festival hi haurà 4 concerts, en comptes d'un. Hi actuaran ni més ni menys que els Swing Commanders, els Spunyboy & the Switchers, els Texas Renegades i els Back to Texas!

També hi haurà, un any més, la major part dels coreògrafs més aclamats arreu del món: més de 35 Coreògrafs de qualitat internacional, entre ells: Max Perry (USA), Kathy Hunyadi (USA), Barry Durand (USA), Rob Fowler (UK), Robbie McGowan Hickie (UK), Gaye Teather (UK), Wil Bos ( Nl), o Yvonne Verhagen (Nl)!

I això és només un aperitiu del que serà la 10a EDICIÓ d'un extraordinari SPANISH 2012!

Dia: des del divendres 16 de novembre de 2012 fins al diumenge 18 de novembre de 2012
Lloc: Lloret de Mar
Estigueu alerta a la web de Cities in Line.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger