dilluns, d’octubre 01, 2012

Festa country a Les Corts, Barcelona

IV Concurs del Shotwell 59
Nota enviada per: Frank Tena

Recuperem l'esperit del vell Shotwell 59 a la Festa Major de Les Corts.

Vine a disfrutar de la festa country a la plaça Can Rosés de Les Corts que vem iniciar l'any 1997. Contarem amb l'actuació de Frank & Toni, la presència de Carles Purroy que ens ensenyarà un parell de balls senzills, un Dj que ens punxarà els temes clàssics del Shotwell, així com, temes actuals, i el retrobament amb vells amics i col.laboradors del Shotwell.

Hi haurà, tambè, servei de bar amb begudes i entrepans.

Dia: divendres, 12 d'octubre de 2012
Hora: a partir de les 23:30h
Lloc: Plaça Can Rosés, Les Corts, BArcelona (entre l'antic Shotwell i l'Illa Diagonal)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger