Crònica concert Ashley Robertson, per Paqui Monroy

Nota enviada per: Paqui Monroy

Gràcies a la Paqui us podem oferir la crònica del concert que la jove cantant nord-amerciana Ashley Robertson va oferir fa unes setmanes a Catalunya, més concretament a Medinyà.


Crònica concert Ashley Robertson
Per Paqui Monroy

La cantant canadenca Ashley Robertson va fer un concert el passat 22 de setembre a Medinyà, en Rafel Corbí es va posar en contacte amb ella sabent que estava de gira europea del 29 d’agost fins el 28 de setembre i li va proposar fes escala a Medinyà, venia de París i anava cap a Itàlia. I ella va acceptar i ja ens tens a tota la family que màrxavem a veure el concert. Vam arribar, vam saludar als amics i coneguts i tot seguit va començar el concert. Aquesta noia ha aconseguit el premi a la millor vocalista femenina de l’any al 2005 de la European CMA i al 2011 un altre.

Va tocar unes quantes cançons amb la seva parella, perdoneu no m’enrecordo del nom, i unes quantes més ella sola, va cantar cançons pròpies, versions d’altres cantants, per exemple de l’Alison Krauss, una soundtrack, i una cançó composada per ella que va cantar quan va debutar a l’any 2003 en un programa de buscadors de cantants. En Rafel li va demanar que cantés si us plau el tema “ Red River Valley” i ella ens el va regalar amb la seva veu.

A la mitja part vam aprofitar per sopar, ballar, xerrar… i al cap de l’estona ens van dir que de moment no podia continuar tocant ja que s’havia deixat la clau posada a la porta per dins de l’autocarava, estava fent tota la gira en una inmensa autocaravana, i no podien entrar a buscar els instruments… al final van aconseguir entrar per una finestra però ens van comunicar que l’Ashley es trobava força malament i tenia febre, no va voler continuar ni forçar la veu ja que a l’endemà tenia concert a Italia.

A pesar dels entrebancs i de veure només mitja part del concert, la valoració és molt positiva, va valer la pena, vam trobar que ella potser estava una mica distant, a l’hora de firmar tenia ajuda de la seva mare que s’encarregava de tot, parlar, cobrar, obrir-li els cd’s perquè ella només firmés, ( també pot ser perquè no es trobava bé) però una veu preciosa, dolça, melancolica… Us recomano que l' escolteu.

Nota personal: com sempre on és la gent quan hi ha concerts? Aquest només valia 5 €!!! Perquè no aprofitem quan ens porten cantants d’aquesta qualitat a casa nostra? Vam escoltar una veu meravellosa, asseguts a primera fila, amb amics i coneguts. Pot ser erem pocs, però en vam gaudir i molt!

Vídeos de l'actuació, gentilesa d'en Quim Fàbregas










Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars