dimecres, de setembre 05, 2012

Festa americana a Canet de Mar

Nota enviada per: Emili Muntaner, des del Cor Country

Dia: diumenge, 7 d'octubre de 2012
Hora: des de les 10:00h fins a les 21:00h
Lloc: Canet de Mar

El diumenge hi ha Sessió Continua de Country en la Festa Americana de la Plaça Onze de Setembre de Canet de Mar. Ball des de les 11 del matí fins les 7 de la tarda.

ESMORZAR: Però tot començarà a les 10 del matí amb un esmorzar a la plaça on ens acompanyaran un els amics moteros que exhibiran les seves màquines:
Per 6,00 € podràs esmorzar:
Botifarra o Cansalada, amb entrepà o llesca de pa + beguda (aigua o got de cervesa).

DINAR: Al migdia, sense que deixem de ballar a la pista, podràs dinar en la mateixa plaça en les taules que estaran instal·lades. No hi ha horari per dinar, així que podràs aprofitar el moment que tu vulguis per fer-ho, sense deixar de veure tot el que està succeint al teu voltant.
Per 8,00 € podràs menjar:
Mig pollastre + patates al caliu o xurrer + amanida (preparada per 4 persones) + pastís de llimona + beguda.

ATRACCIONS: A tot això, durant tot el matí, el Casal d’Estiu Strankis disposarà d’una zona acotada per fer jocs per grans i petits i durant tota la tarda es trobarà instal·lat un brau mecànic per fer les delícies de tot hom que vulgui provar la seva estabilitat sobre l’animal.

BOTIGUES: La Boutique del Country, la botiga “Solo Indio”, un altre botiga “motera” i altres botigues del poble estaran al vostre servei per si desitgeu-ho comprar alguna cosa.
Creu Roja, Protecció Civil i Policia Local vetllaran perquè tot estigui controlat.

INSTRUCTORS: Durant la Sessió Continua de ball, cada mig hora aproximadament, els instructors convidats ensenyaran un ball. Aquesta es la llista:
Alfons Perez
Anna Palà
Dan McFlyer
Gabi Ibañez
Maite Alemany
Maria Espiell
Mercè Orriols
Paqui Monroy

SORTEIGS: Durant la festa es faran sorteigs, entre altres d’un pernil. La teva col·laboració pots ajudar a la Residencia Els Garrofers, doncs els diners que es recaptin aniran a aquest centre.

Be, no segueixo. Només una última cosa. Si algú vol portar un cavall que m’ho digui, val? Els que teníem compromesos ens han fallat i no hi ha manera de cobrir aquesta atracció a cost zero.

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger