diumenge, de juliol 15, 2012

El Country solidari de Country Line Dance sense Fronteres


Nota enviada per: Enric, Country Line Dance sense Fronteres


L'associació Country Line Dance Sense Fronteres, capitanejada per l'incansable Enric Bartomeu, porta des de l'any 2009 duent a terme una gran tasca d'ajuda a les persones que ho necessiten. I ho fa aportant el seu gra de sorra: fent passar una estona agradable amb el ball i la música que tant ens agrada!

Llocs com llars d’avis, presons, casals de gent gran, hospitals, etc. han estat escenaris de grans vetllades de ball solidari.

I fa uns mesos la Paquita Velasco va elaborar aquest vídeo que us enganxem a continuació. És un resum molt emotiu dels tres anys de vida de l'associació.Per a més informació de CLDSF (Country Line Dance sense Fronteres), entreu al seu grup de Facebook (http://www.facebook.com/groups/61228499637) o a la seva pàgina web (http://www.cldsf.org).


Des de Countrycat, només podem agraïr i felicitar als amics i amigues de CLDSF per la gran feina feta, i esperonar-los a seguir endavant i desitjar-los molts més anys del millor ball country solidari!


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger