dimarts, de febrer 07, 2012

Gran Festa de Carnestoltes al Paradise Country


Nota enviada per: Dan McFlyer


Dia: diumenge, 19 de febrer de 2012
Hora: des de les 14:30h fins a les 22:30h
Lloc: Sala Paradise al C/Vic, 6 - Granollers.

Començarem amb un dinar de carn a la brasa i amanides (i allioli jeje), continuarem la tarda ballant. Moltes sorpreses. Obsequis per als assistents. Classe de dos balls. Exhibicions.

Entrada + Dinar = 15 euros
Entrada + Consumició = 6 euros
Entrada + Dinar + Sopar = 20 euros

Prego que els qui vulgueu quedar-vos a dinar reserveu plaça, ja que l'aforament és limitat. Podeu fer-ho a dan-mcflyer@hotmail.com o també per missatge privat a la meva persona al facebook.

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger