Festa western amb concert d'Amos Moses i BBB al Pepeta's Bar


Nota enviada per: Jason Horne


Com cada any, festa multi disciplinar al Farrowest: música, diligència, ball en línia, Country & Rock! La música en directe la posaran els Amos Moses i la Barcelona Bluegrass Band. Això és un autèntic festival!

Dia: dissabte, 11 de febrer de 2012
Hora: des de les 18:30h fins a les 21:30h
Lloc: Pepeta's Bar (C/ Saragossa, 86, 08006 - Barcelona / Mapa)

Per qui no conegui el Pepeta's Bar, us enganxo la crítica que en va fer la revista TimeOut Barcelona:

"Aquesta és la història d’un celler amb xèrif, en Buffalo George, un home que és capaç d’enviar-te a la presó si no tastes el seu vermut. La Bodega Josefa o Pepeta’s Bar és el llunyà oest dels cellers clàssics. Farcit de diligències, estrelles i banderes confederades, és com un bolet aŀlucinogen enmig de Sant Gervasi. Un cop l’any els veïns del barri tasten la medecina del Pepeta’s. En Buffalo George tanca el carrer i munta una festa espectacular amb toro mecànic inclòs. Si voleu participar-hi, no podeu anar amb aquestes pintes, compreu-vos barret i botes. Bang!"


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars