Spanish 2011: esglaó cap a la seva 10a edició!



Font: George Rius


L'Spanish 2011, esglaó cap a la seva 10a edició
Lloret de Mar, Novembre 16-18, 2012
Per George Rius

El pes de la responsabilitat. Això és el que sentim un cop reposada la ultra-activitat que ens genera l'organització i el desenvolupament de l'Spanish, i després de sentir o llegir els vostres comentaris i els vostres suggeriments de millora.

Des de 2003 hem apostat pels grans noms del Linedance i ball country internacional i aquest any no ha estat la excepció. Coreògrafs genials com: Maggie Gallager, Roy Verdonk, Darren Bailey, Dani Trepat o Benny Ray, sense oblidar-nos de grans coreògrafs espanyols com: Cinta Larrotcha, Cati Torrella, Miquel Menendez, Joan Leite, etc ... han brillat davant un públic enorme. Un ball nou cada 20 minuts durant el cap de setmana, és una gran quantitat de nous balls tots molt bons.



Font: George Rius



L'actuació del grup de western swing: Els Swing Commanders va ser unanimitat "brutal" un èxit de qualitat excel•lent.

L'edició 2011 va finalitzar el disseny de "circ de cinc pistes", treballant totes alhora, que ha caracteritzat l'Spanish des del 2006. Les activitats centrals: Choreo's Show, Ball Lliure, All Western, Campionat d'Espanya de Line Dance i Ball Country, Deejay Kombat, i Duel of the Giants han funcionat totes molt bé, ara totes tenen ja les seves pròpies característiques i ara cadascuna pot seguir desenvolupant - independentment de les altres, dins el paraigua de diversió que és el "Spanish Event de Country & Freestyle Linedance" (Lloret de Mar, Novembre 16-18, 2012).



Font: George Rius



Ampliar la capacitat de l'esdeveniment des dels 800 de 2009, als 1.200 de 2010 fins al màxim possible aconseguit aquest 2011 de més de 1500 linedancers, no va ser suficient per evitar de nou que molts es quedessin fora de l'esdeveniment.

La veritat és que sentim molt no poder acollir més persones, però estem limitats per la superfície de les 5 sales utilitzades (més de 2700 m2 de superfície de ball), i per a nosaltres és molt important mantenir el confort dels assistents.

Aquesta serà la màxima capacitat que tindrem per celebrar la nostra 10a edició el 2012, tret que els plans que estem desenvolupant tinguin èxit i incrementem els metres quadrats "de ball", però això és encara una mica aviat per conèixer el resultat.

Treballarem amb tots els instructors espanyols per aconseguir un sistema d'inscripcions que permeti no deixar a tants linedancers espanyols fora de l'esdeveniment (perquè per la nostra manera de ser, els estrangers ja han copat la majoria de reserves quan decidim començar a parlar d'assistir al Spanish o no).

Aviat ens posarem en contacte amb tots els instructors.

I que dir-vos dels novetats que comportarà la celebració del 2012?. Ja us imagineu que no podem explicar les novetats més espectaculars d'aquesta 10è celebració, encara que si us podem anticipar que hauran 4 concerts, en comptes d'un: Swing Commanders, Spunboy & the Switchers, Texas Renegades i Back to Texas

Més de 25 Coreògrafs de qualitat internacional entre ells: Max Perry (USA), Kathy Hunyadi (USA), Barry Durand (USA), Rob Fowler (UK), Robbie McGowan Hickie (UK), Gaye Teather (UK), Wil Bos ( Nl), o Yvonne Verhagen (Nl), etc ...

I això és només un aperitiu del que serà la 10a EDICIÓ d'un extraordinari SPANISH 2012!


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars