Festival de Balls Country i Line-Dance Girona-Costa Brava 2012


Nota enviada per: Rafel Corbí


La Rosa Llenas i en Rafel Corbí, juntament amb la seva família i els amics que els acompanyen cada any, us donen la benvinguda a una nova edició del Festival Internacional de Balls Country i Line-Dance Girona-Costa Brava, en la seva 12a edició, que retornarà al mític escenari obert dels Ametllers de Palafrugell el cap de setmana del 18, 19 i 20 de maig de 2012, dins el Festival Qwerty de les festes de primavera de Palafrugell. Amb l'esponsorització del Grup Festes de Primavera i Vins i Licors Grau.

Enguany hi haurà la participació confirmada de: Chris Hodgson (UK), Adrian Churm (UK), Grrowler (UK), Debbie Ellis (UK) i, en l'apartat de música en directe, l'actuació estelar el diumenge 20 de la llegenda: DAVE SHERIFF!

Dia: 18, 19 i 20 de maig de 2012
Lloc: Palafrugell


Per a més informació, estigueu alerta a la web oficial del festival o a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars